Gjør fjellet klart for Lyderhorn Opp

Einar Skjerping (77) og Lars Rogne (72) tråkker timesvis i gjørmen for at Lyderhorn Opp skal bli så bra som mulig.
Det blåser, det regner og det er ingenting som tyder på at det skal gi seg med det første. For Einar Skjerping og Lars Rogne spiller det ingen rolle. Utstyrt med spader og oljehyre har  de to veteranene i Laksevågs friidrettsgruppe planer om å bruke dagen ute i det fri. Kommende lørdag arrangeres motbakkeløpet Lyderhorn Opp, og det er mye som skal fikses for å få et så bra løp som mulig.
Les mer på Sydvesten.no

Ludvigsen vant Lyderhorn Opp 2013

Nå har enda ett av Bergens sju fjell, Lyderhorn, fått sitt motbakkeløp. Thorbjørn Ludvigsen og Kirsten Marathon Melkevik vant.
Laksevåg turn og idrettslag hadde værgudene mot seg da de arrangerte motbakkeløpet Lyderhorn Opp. Det øste ned fra himmelens sluser og gjorde løypen svært våt og glatt. Med over 200 forhåndspåmeldte var det likevel fyldig deltakelse. Mosjonsklassen gikk ut litt forsinket kvart over tolv. Deretter konkurranseklassen klokken halv ett. Totalt fullførte 300 aktive fordelt på mosjonsklasse og konkurranse.
Les mer på Kondis.no

Nytt motbakkeløp – Lyderhorn Opp

Laksevåg Turn- og Idrettslag, arrangerte tidligere Kvarven Opp. Nå blir det Lyderhorn Opp istedenfor, som er det første fjellet på 7-Fjellsturen.
Enda et nytt motbakkeløp ser dagens lys og nå er det toppen av Lyderhorn som skal bestiges. Fra havflaten ved Falck Nutec i Gravdal som starten går og til toppen er det 396 høydemeter. Det er forøvrig samme trase som 7-Fjellsturen bruker og er godt kjent for de fleste.
Les mer på Kondis.no